benefits of learning English

Temukan suara anda dengan komuniti pembelajaran tempatan dan global eksklusif kami. Nikmati lebih banyak peluang untuk berlatih dan menjalin hubungan dengan pelajar di luar kelas.

Belajar bersama-sama, belajar lebih baik 

MyClass akan membantu untuk membangunkan lebih daripada kemahiran Bahasa Inggeris anda. Ruang pembelajaran interaktif kami menyediakan persekitaran mesra di mana semua orang boleh menyertai dan saling membantu dengan yakin. 

Guru anda akan membimbing anda melalui tugasan dan aktiviti kumpulan dengan nasihat dan maklum balas aktif. Dengan pengetahuan dan pengalaman kami, kami akan membantu anda memanfaatkan setiap pelajaran.  

Temui lebih daripada bahasa 

Tingkatkan kemahiran berbahasa anda ke tahap lain dengan MyClub, satu sesi budaya dan sosial dalam bidang anda. MyClub menyediakan peluang hebat untuk berehat dan berlatih Bahasa Inggeris mengikut rentak anda dengan pelajar lain.  

Anda juga boleh bertemu pelajar dan guru dari seluruh dunia melalui komuniti Facebook dalam talian kami, eksklusif untuk pelajar MyClass. Sertai acara dalam talian secara langsung, mengakses sumber tambahan dan berinteraksi dengan pelajar lain untuk mendapatkan perspektif baharu tentang dunia. 

Kongsi maklumat ini