presentation tips

Daripada memilih pelajaran hingga ke menetapkan rentak pembelajaran yang sesuai dengan anda, kami memastikan anda berada di landasan yang betul untuk mendapatkan hasil yang anda mahukan.   

Peribadikan pembelajaran anda 

Tidak pasti hendak bermula dari mana? Kami akan membuat profil pembelajaran peribadi untuk anda, supaya kami boleh menasihatkan tentang kandungan pembelajaran terbaik untuk keperluan anda. Daripada pengesyoran pembelajaran hingga ke latihan dalam talian, setiap aktiviti diambil kira. 

Kami akan membantu anda menyediakan rancangan pembelajaran peribadi, supaya anda sentiasa tahu apa yang perlu dipelajari seterusnya. Anda akan menerima perancang pembelajaran untuk membantu anda mengurus pelajaran anda apabila anda mendaftar. 

Dengan anda untuk perjalanan anda 

Bermula dengan sesi induksi daripada pasukan pakar kami untuk membimbing anda melalui MyClass. Selepas pelajaran pertama anda, anda akan menerima maklum balas peribadi mengenai keperluan pembelajaran anda supaya anda boleh memilih pelajaran yang betul untuk membantu anda maju. 

Kami menawarkan sesi nasihat satu dengan satu pada titik capai perkembangan penting. Dengan maklum balas tentang kemajuan anda dan bantuan untuk menyempurnakan rancangan pembelajaran anda, guru kami akan menyokong anda sehingga anda mencapai matlamat anda.  

Kekal pada landasan yang betul bersama kami 

Kami tahu betapa pentingnya kemajuan untuk mencapai matlamat anda. Guru kami akan memberikan bimbingan pakar dalam kelas dan pada setiap pelajaran kesepuluh anda akan dinilai oleh seorang guru.  

Jejaki kemajuan anda dan lihat maklum balas yang diperibadikan daripada guru anda pada laman web atau aplikasi MyClass. 

Kongsi maklumat ini