Bekerja dengan perniagaan, kerajaan dan institusi pendidikan selama lebih 80 tahun, menyediakan latihan dan penilaian yang praktikal dan menarik

 

Membantu organisasi berlatih untuk berjaya

Kami bekerjasama dengan beberapa organisasi terkemuka dunia untuk mencipta dan menyampaikan kursus Bahasa Inggeris, program kemahiran komunikasi profesional dan penilaian. Penyelesaian latihan berskala kami disampaikan secara bersemuka atau dalam talian oleh pakar yang berkelayakan.

Kursus kami sesuai untuk profesional dalam pelbagai peranan dan peringkat kerjaya mereka, serta pelajar, graduan baru-baru ini, pendidik dan kepimpinan kanan.

Kami akan bekerjasama dengan anda untuk memahami matlamat organisasi anda, mengenal pasti jurang kemahiran dan mereka bentuk program pembelajaran yang sesuai dengan garis masa, belanjawan dan proses perolehan anda.

(Latihan korporat kami adalah di bawah skim HRD Corp SBL-Khas)

Cipta program tersuai anda

Langkah 1 - Konsultasi: Bekerjasama dengan kami untuk mengenal pasti jurang kemahiran dan matlamat pembelajaran untuk organisasi anda. Perundingan anda adalah dalam bahasa Inggeris atau bahasa pilihan anda jika boleh.

Langkah 2 - Reka Bentuk: Kami akan mencipta program pembelajaran berskala dan disesuaikan dengan latihan yang relevan dan mendalam untuk pekerja anda.

Langkah 3 - Penghantaran: Jurulatih kami yang berpengalaman akan menyampaikan kursus anda apabila anda memerlukannya, dan cara anda memerlukannya (bersemuka, bercampur atau dalam talian).

Langkah 4 - Penilaian: Kami akan membantu anda melaporkan kemajuan pekerja, kesan latihan dan ROI, menggunakan penilaian, papan pemuka dan laporan kami.

Kursus latihan kemahiran Bahasa Inggeris dan profesional kami

Sertai 80+ juta pelajar di seluruh dunia untuk melihat hasil praktikal dan perubahan tingkah laku di tempat kerja. Semua kursus latihan yang direka khas kami termasuk:

  • pilihan penyampaian secara bersemuka, dalam talian dan bercampur
  • latihan yang memberi tumpuan kepada kemahiran khusus yang berkaitan dengan tempat kerja
  • alatan untuk menjejaki kesan latihan dan ROI.

Penyelesaian latihan kami:

  • Latihan kemahiran komunikasi profesional: Kami menawarkan pelbagai kursus yang menumpukan pada peningkatan kemahiran komunikasi lisan dan bertulis. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencipta program pembelajaran yang disasarkan yang memenuhi keperluan organisasi anda dan meningkatkan produktiviti.
  • Bahasa Inggeris Atas Talian: Pelajar dari semua peringkat boleh memilih daripada kelas belajar sendiri dan secara langsung dalam talian, tersedia 24 jam sehari, 7 hari seminggu, di mana-mana sahaja di dunia.
  • Program Bahasa Inggeris secara bersemuka: Bina keyakinan dan keupayaan dalam pasukan anda dengan kursus yang disesuaikan dan mendalam yang boleh disampaikan dari pusat latihan kami, pejabat anda atau tempat pilihan anda, pada masa yang sesuai dengan anda. Kami bekerjasama dengan anda untuk menilai kecekapan Bahasa Inggeris pekerja anda, dan mencipta laluan pembelajaran yang sesuai dengan mereka.

Dapatkan maklumat lanjut (dalam Bahasa Inggeris) tentang kursus Bahasa Inggeris dan kemahiran komunikasi profesional kami.

Ujian dan penilaian

Melalui ujian dan penilaian berskala dan didayakan teknologi kami, kami membantu pelanggan kami merekrut dan mengekalkan bakat yang betul, menyokong pelajar untuk mendapatkan kemasukan ke institusi di seluruh dunia, dan membantu perniagaan memaklumkan dan mengukur keputusan latihan.

Dapatkan maklumat lanjut (dalam Bahasa Inggeris) tentang penyelesaian ujian dan penilaian.

Kongsi maklumat ini