Bekerja dengan perniagaan, kerajaan dan institusi pendidikan selama lebih 80 tahun, menyediakan penyelesaian latihan dan penilaian yang praktikal dan menarik,

 

Memperkasakan organisasi untuk meningkatkan kemahiran komunikasi untuk berjaya

Rekod prestasi tanpa tara selama 80+ tahun bekerjasama dengan organisasi korporat, kerajaan dan pendidikan di 80+ negara dalam mengembangkan Bahasa Inggeris serta kemahiran komunikasi.

Kami menggunakan kepakaran dan pengalaman kami untuk mencipta penyelesaian pembelajaran yang berskala, menarik serta memberi impak untuk profesional dalam semua peranan, industri dan peringkat kerjaya, serta pelajar, graduan dan penyelidik terbaru.

Kami memastikan kejayaan dan mengurangkan kesukaran daripada reka bentuk serta pelaksanaan kursus latihan dengan menyokong L&D, HR dan pengurus perniagaan melalui proses 4 langkah kami.  

Cipta Program tersuai anda 

Langkah 1 - Konsultasi: Kami mengenal pasti jurang kemahiran dan matlamat pembelajaran untuk organisasi anda.  

Langkah 2 - Reka Bentuk: Kami mencipta penyelesaian berskala dan disesuaikan dengan kandungan diperibadikan serta penilaian bersepadu.

Langkah 3 - Penghantaran: Jurulatih berpengalaman kami melibatkan pasukan anda, membangunkan kemahiran relevan yang boleh dipindahkan untuk memastikan kemajuan pekerja anda. 

Langkah 4 - Penilaian: Kami menjejak dan melaporkan kemajuan, melaporkan ROI serta membantu anda memaklumkan kejayaan kepada pihak yang berkepentingan. 

Tempah konsultasi percuma

Penyelesaian latihan Kemahiran Komunikasi Bahasa Inggeris dan Profesional kami

Sertai 80+ juta pelajar di seluruh dunia untuk melihat keputusan praktikal dan perubahan kelakuan di tempat kerja. Program kami termasuk:

• pilihan penghantaran bersemuka, dalam talian dan campuran yang fleksibel

• pembangunan kemahiran tempat kerja bersasar dan relevan 

• alat untuk menjejak impak dan ROI latihan.

Penyelesaian kami:

Kemahiran Komunikasi Profesional: Tingkatkan penglibatan, produktiviti dan prestasi melalui kemahiran komunikasi lisan serta bertulis. Setiap modul membangunkan keterampilan komunikasi yang ditakrifkan dengan jelas, yang boleh dijajarkan dengan rangka kerja keupayaan organisasi anda.

Kemahiran bahasa Inggeris: Perkasakan pekerja anda untuk berkomunikasi dengan lebih yakin dan berkesan di situasi tempat kerja serta sosial. Melibatkan sesi arahan kendiri dan dipimpin jurulatih untuk kemajuan maksimum. 

Penilaian: Peperiksaan, penilaian dan kelayakan diiktiraf secara global yang menetapkan standard untuk menanda aras, menjejak dan menyerlahkan pencapaian.

Suit latihan online

Penyelesaian satu langkah untuk pembangunan kemahiran Komunikasi bahasa Inggeris dan Profesional. Papan pemuka dan maklum balas bersasar membantu anda melaporkan impak latihan dan keuntungan pelaburan. Kursus diatur untuk memenuhi keperluan anda daripada.

Pembelajaran Kendiri: Pembelajaran dipandu yang mudah, berskala dan berpatutan untuk memperkuat kemahiran bahasa Inggeris sosial atau tempat kerja di tempat dan masa yang sesuai dengan pelajar.

Bahasa Inggeris Tempat Kerja: Pembelajaran campuran berskala dan berkesan secara kos, menggabungkan pembelajaran kendiri yang fleksibel dengan interaktiviti dan maklum balas dalam sesi yang dipimpin jurulatih.

Bahasa Inggeris Sosial: Program bahasa Inggeris tempat kerja dan sosial dipimpin jurulatih yang menarik serta interaktif, dengan aktiviti dan penilaian pembelajaran online yang premium.

Kemahiran Komunikasi Profesional: Pembangunan kemahiran komunikasi tempat kerja lisan dan bertulis yang bersasar serta memberi impak.

Pengajar IELTS Latihan bahasa dan kemahiran berfokus untuk membantu pasukan serta pelajar anda mendapatkan skor yang mereka perlukan dengan kami, pencipta bersama ujian IELTS.

Dapatkan maklumat lanjut tentang penyelesaian pembelajaran online. 

Penilaian dan pensijilan

Membolehkan anda merekrut bakat, menanda aras kemahiran dan mengukur kemajuan serta menyokong pelajar untuk berjaya masuk ke institusi di seluruh dunia.

Dapatkan maklumat lanjut tentang penyelesaian ujian dan penilaian.

Kongsi maklumat ini