A person using Englishscore Tutors on a computer

Pendekatan peribadi - apabila anda memerlukannya

Sempurnakan kemahiran bahasa Inggeris anda dengan cara yang menyeronokkan dan interaktif menggunakan bantuan perkhidmatan tutor peribadi kami yang cemerlang, dibina mengikut keperluan anda. Apa sahaja yang anda ingin capai dengan pembelajaran bahasa Inggeris anda, tutor kami akan membantu anda berjaya dengan bertindak sebagai penasihat, jurulatih dan pembimbing.

Apakah itu EnglishScore Tutors?

EnglishScore Tutors ialah perkhidmatan bimbingan peribadi yang menawarkan tuisyen Bahasa Inggeris dalam talian satu ke satu selama 30 minit dengan tutor yang diluluskan British Council. Sama ada anda belajar bahasa Inggeris untuk kerjaya, perkembangan diri atau untuk melancong, EnglishScore Tutors ialah cara yang menyeronokkan untuk mengembangkan kemahiran yang anda perlukan.

Tutor kami yang berkelayakan tinggi akan mengembangkan rancangan pengajian dengan anda yang menumpukan untuk mencapai matlamat anda, dan sebagai mentor mereka akan menemui kelajuan dan pendekatan yang sesuai untuk anda. Sesi adalah bersifat perbualan dan dirancang untuk membolehkan anda bertutur dengan yakin.

Pembelajaran yang diperibadikan dan fleksibel

Sesi satu ke satu kami disesuaikan sepenuhnya dengan keperluan anda; pilih topik atau kemahiran yang anda ingin tingkatkan, atau pilih daripada rancangan pembelajaran. Jika anda tidak pasti, anda boleh mendapatkan cadangan pakar daripada tutor anda. Selepas setiap pelajaran, tutor anda akan memberikan maklum balas terperinci tentang prestasi pertuturan anda.

Tutor kami tersedia 24/7 - termasuk hujung minggu dan cuti – jadi anda boleh merancang pelajaran pada masa yang sesuai dengan anda.

Mulakan

Tiada muat turun diperlukan. Anda hanya memerlukan komputer, Google Chrome, kamera web, mikrofon dan sambungan Internet.

Selepas pelajaran pertama anda, anda akan mendapat akses kepada rancangan pembelajaran diperibadikan penuh - termasuk tatabahasa dan topik pertuturan - untuk anda belajar bersama tutor anda. Anda boleh menempah sesi 30 minit lagi dengan tutor anda dalam pakej 3, 10 atau 20 sesi.

Belajar daripada yang terbaik

Tutor kami berpengalaman unik untuk memahami kemahiran bahasa Inggeris yang diperlukan untuk berjaya. Setiap tutor memiliki kelayakan mengajar dan juga telah bekerja dalam suasana profesional dengan pengalaman dalam pelbagai sektor termasuk perbankan, pemasaran, jualan, sumber manusia dan banyak lagi.

Anda boleh berjumpa tutor kami melalui persembahan video pendek mereka untuk lebih memahami pengalaman profesional, latar belakang pendidikan dan loghat mereka.

Sistem kami membantu anda berada pada landasan yang betul, memantau kemajuan anda dan mencapai matlamat anda.

Kongsi maklumat ini