Kursus Dalam Talian Bahasa Inggeris: Sertai bilik darjah dalam talian global British Council

Kami bantu anda mendapatkan keyakinan dan memperbaiki percakapan, penulisan, pendengaran dan penulisan. Langgan sekarang. Sama ada anda mencari kelas perseorangan atau kelas berkumpulan kecil, dengan guru British Council kami, anda akan mencapai matlamat anda dalam Bahasa Inggeris. Kelas tersedia 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

Kelas dalam talian kami mengikut standard tinggi yang sama sebagaimana British Council dikenali, membolehkan anda membina kemahiran Bahasa Inggeris anda dari keselesaan tempat tinggal anda.

Sesuaikan jadual waktu anda dan pilih berdasarkan pada matlamat dan minat anda.

  • Anda boleh belajar dalam kumpulan kecil atau kelas seorang ke seorang untuk mendapat bantuan dan perhatian tambahan.
  • Akses tidak terhad kepada bahan dan aktiviti pembelajaran premium.
  • Terima sijil pencapaian British Council.
  • Akses ke webinar tatabahasa yang dibimbing guru (Live 25).

Apakah yang anda akan pelajari dalam kursus dalam talian anda

Dengan Bahasa Inggeris Dalam Talian, anda boleh menetapkan matlamat pembelajaran anda dan memilih daripada pelbagai tema pelajaran, daripada Bahasa Inggeris untuk bekerja ke Bahasa Inggeris harian, untuk meningkatkan tatabahasa, percakapan, sebutan anda dan banyak lagi.

  • Bahasa Inggeris Perniagaan: Bangunkan kerjaya anda dengan mempelajari cara berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris di tempat kerja.
  • Kelas Bahasa Inggeris Umum: Dapatkan asas yang kukuh dalam kemahiran percakapan, pendengaran, pembacaan dan penulisan.
  • Bahasa Inggeris Sosial: Belajar cara berinteraksi dengan orang lain dalam situasi sosial, semasa mengembara dan cara berkomunikasi dengan orang dalam pelbagai situasi dalam bahasa harian.

Daftar sekarang untuk mendapat dua kelas berkumpulan percubaan atau satu kelas persendirian percuma!

Cipta jadual pembelajaran yang fleksibel dan sesuai dengan bajet dan gaya hidup anda. Pilih rancangan langganan dan mulakan hari ini.

Perak Emas Platinum
5 pelajaran sebulan 10 pelajaran sebulan 15 pelajaran sebulan
Pelajaran selama 55 minit dalam talian Pelajaran selama 55 minit dalam talian Pelajaran selama 55 minit dalam talian
Pembelajaran dalam talian 100% pada desktop atau tablet Pembelajaran dalam talian 100% pada desktop atau tablet Pembelajaran dalam talian 100% pada desktop atau tablet
Langgan hari ini Langgani hari ini dengan percubaan percuma Langgani hari ini dengan percubaan percuma

Sama ada anda baru belajar atau pelajar tahap lebih tinggi, kursus bahasa Inggeris kami direka bentuk untuk semua tahap. Jika anda tidak pasti tahap anda sekarang, jangan risau - anda boleh mengambil ujian tahap percuma dengan Bahasa Inggeris Dalam Talian.

External links

Kongsi maklumat ini