Pelajaran dalam talian secara langsung | Rancangan pengajian diperibadikan | Guru-guru pakar | Langgan hari ini

Sesuaikan pembelajaran anda, pilih jadual pelajaran anda dan bekerjasama dengan guru-guru dan pelajar British Council dari seluruh dunia. English Online telah dirancang secara pakar untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda. 

  • Sesuaikan pembelajaran anda dan tetapkan matlamat pengajian.
  • Pilih jadual pelajaran anda dan jejak kemajuan anda menggunakan platform pembelajaran bertaraf dunia kami.
  • Berhubung dan libatkan diri dengan komuniti global yang terdiri daripada guru-guru pakar dan pelajar-pelajar British Council dalam pelajaran interaktif dalam talian secara langsung selama 55 minit.
  • Perakukan pembelajaran anda dan terima sijil pencapaian British Council yang diiktiraf oleh majikan di seluruh dunia.

Mulakan dengan percubaan percuma selama 7 hari

Cipta jadual pembelajaran yang fleksibel dan sesuai dengan peruntukan dan gaya hidup anda. Pilih pelan langganan dan mulakan hari ini.

Perak Emas Platinum
5 pelajaran sebulan 10 pelajaran sebulan 15 pelajaran sebulan
Pelajaran selama 55 minit dalam talian Pelajaran selama 55 minit dalam talian Pelajaran selama 55 minit dalam talian
Pembelajaran dalam talian 100% pada desktop atau tablet Pembelajaran dalam talian 100% pada desktop atau tablet Pembelajaran dalam talian 100% pada desktop atau tablet
Langgan hari ini Langgani hari ini dengan percubaan percuma Langgani hari ini dengan percubaan percuma

Perkara yang akan anda pelajari dalam kursus dalam talian anda

Dengan English Online, anda boleh menetapkan matlamat pembelajaran anda dan memilih daripada pelbagai pelajaran daripada bahasa Inggeris untuk kerja kepada bahasa Inggeris setiap hari, untuk meningkatkan tatabahasa, pertuturan, sebutan dan banyak lagi.

Belajar menggunakan platform interaktif kami dan berhubung dalam bilik darjah global dengan 10 pelajar pada masa yang sesuai dengan anda. Jejaki kemajuan anda melalui ujian dan penilaian dan terima maklum balas langsung daripada guru-guru anda. 

Kursus-kursus kami paling sesuai untuk pelajar yang mempunyai tahap bahasa Inggeris Prapertengahan atau lebih tinggi. Jika anda tidak pasti tahap semasa anda, jangan risau - anda boleh mengambil ujian tahap percuma dengan English Online.

Kongsi maklumat ini