Tingkatkan bahasa Inggeris anda dengan aplikasi pembelajaran kami yang menyeronokkan dan menarik! Dirancang untuk seisi keluarga, permainan, siar pod, video dan kuiz kami akan membantu anda mempelajari bahasa Inggeris di rumah atau semasa bergerak.

Pelajar Sekolah Rendah

LearnEnglish Kids: Masa bermain

Belajar bahasa Inggeris melalui video lagu dan cerita animasi yang menyeronokkan. Permainan dan aktiviti yang selamat dan bebas iklan membantu anak anda berkembang dalam bidang utama ini dalam bahasa Inggeris: membaca, mendengar, bertutur dan tatabahasa.

iOS | Android

Dewasa

Mendengar

LearnEnglish Podcasts

Dengar hos siar pod kami bercakap tentang kehidupan di UK dan tingkatkan kemahiran mendengar dan perbendaharaan kata anda. Setiap episod disertakan dengan skrip audio dan latihan pemahaman.

iOS | Android

LearnEnglish GREAT Videos

Berlatih kemahiran mendengar anda dengan aplikasi video HEBAT kami. Tonton 24 video pendek berkualiti tinggi tentang budaya UK.

iOS | Android

Alatan pembelajaran

LearnEnglish Grammar

Sempurnakan tatabahasa bahasa Inggeris anda dengan mempelajari pelbagai topik dengan aplikasi yang memudahkan dan mudah digunakan ini. Pek tahap tersedia daripada Pemula hingga Lanjutan.

iOS | Android

LearnEnglish Sounds Right

Pelajari bunyi bahasa Inggeris dengan pantas dan mudah dengan aplikasi ini, atau gunakannya sebagai rujukan untuk menyebut perkataan bahasa Inggeris tertentu yang anda temui dalam kamus.

iOS | Android

IELTS Word Power

Tingkatkan lingkungan perbendaharaan kata anda dan bersedia untuk peperiksaan IELTS!

iOS | Android

IELTS Prep App - TakeIELTS.org

Aplikasi IELTS Prep memberi anda akses segera tanpa had kepada semua alatan yang betul yang anda perlukan untuk membuat persediaan untuk ujian IELTS Akademik atau Latihan Am anda yang akan datang.

iOS | Android

Permainan 

Johnny Grammar's Word Challenge

Berlumba melawan masa untuk menjawab seberapa banyak soalan tatabahasa, perbendaharaan kata dan ejaan yang anda boleh dalam masa 60 saat.

iOS | Android

Kongsi maklumat ini