Kami mempunyai kursus yang bermula setiap minggu - jadi mengapa tidak bermula hari ini?

Hubungi kami melalui panggilan telefon atau email untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mana-mana kursus kami atau untuk menempah tempat bagi menduduki ujian penilaian secara dalam talian. Kami mempunyai cawangan Sekolah Bahasa Inggeris di Kuala Lumpur, Petaling Jaya dan Pulau Pinang.

Berikut adalah langkah-langkah yang perlu diambil untuk mula belajar Bahasa Inggeris dengan kami:

1. SEMAK TAHAP BAHASA INGGERIS ANDA

Prosedur pemeriksaan tahap kami menilai pengetahuan dan keupayaan anda dalam Bahasa Inggeris dengan teliti. Tempah ujian penilaian secara dalam talian untuk bertemu perunding dan mendaftar kursus. Ujian penilaian mengambil masa 60 minit dengan kos RM 100.

2. PENDAFTARAN

Prosedur pemeriksaan tahap kami menilai pengetahuan dan keupayaan anda dalam Bahasa Inggeris dengan teliti. Sebaik sahaja tahap keupayaan anda dikenalpasti,  kami akan memberi anda bimbingan pakar mengenai kursus terbaik untuk keperluan anda. Penasihat kursus kami akan membantu untuk mencari kursus yang tepat untuk anda, pada masa dan lokasi yang sesuai.

3. TEMPAH UJIAN PENILAIAN ATAU HUBUNGI KAMI UNTUK MENCARI LEBIH LANJUT TENTANG KURSUS KAMI

Kami mengalu-alukan anda untuk menempah ujian penilaian melalui sistem tempahan dalam talian kami:

Masih belum bersedia untuk menempah ujian penilaian secara dalam talian dan mempunyai beberapa soalan?

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kursus Bahasa Inggeris kami hubungi kami hari ini. Perunding kursus kami akan menghubungi anda untuk memberi anda lebih banyak maklumat. Sila email kami soalan anda dengan menggunakan borang pertanyaan di bawah: